O nas

Medijski kotiček

 

 • Webit 2014 Digital Advertising Panel 3.jpg
  Webit kongres 2014
  Tehnološke rešitve bistvo digitalnega marketinga

  Webit kongres, eden najvplivnejših digitalnih in tehnoloških dogodkov na svetu, v Carigradu združuje skoraj 10.000 udeležencev iz 110 držav.

  Več
 • 2014.09.11 Httpool at DMexco 2014_compressed.jpeg
  Dmexco 2014
  Srečanje vodilnih v digitalnem marketingu

  Konferenca dmexco, katere vodilo je bilo »Vstop v nove dimenzije«, je letos pritegnila več kot 30.000 obiskovalcev* in 800 razstavljalcev iz vodilnih podjetij s področja spletnega marketinga, vključno s slovenskim podjetjem Httpool.

  Več
 • 2014.08.26 Twitter partners with Httpool.png
  Twitter prihaja v Slovenijo
  Httpool v partnerstvu s Twitter-jem prinaša Twitter oglaševanje na področje Centralne in Vzhodne Evrope, tudi v Slovenijo

  Agencije in oglaševalci bodo odslej lahko s pomočjo Httpoola popolnoma izkoristili priložnosti, ki jih ponuja Twitter. V partnerstvo so vključene države Avstrija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Hrvaška, Češka, Makedonija, Romunija, Srbija, Slovenija, Švica in Ukrajina.

  Več
 • Aleksander Mitrovic_novi direktor Httpool Slovenija1.jpg
  Aleksander Mitrović je postal novi direktor Httpool Slovenija
  Aleksander prihaja iz podjetja Reckitt Benckiser in v Httpool prinaša dolgoletne izkušnje iz strani oglaševalca in medijev

  Aleksander je v podjetju Reckitt Benckiser delal kot Media Manager za področje centralno vzhodne Evrope. Svojo 15-letno kariero  v medijih je začel na področju medijskih raziskav pri podjetju Gral Iteo, ponudniku podatkov gledanosti televizije AGB Nielsen, ter kot direktor razvoja in raziskav na vodilni hrvaški televiziji Nova TV.

  Več
 • 2013.11.07 Webit compressed.jpg
  Httpool na kongresu Webit 2013
  Webit je svetovni digitalni in telekomunikacijski kongres z udeleženci iz več kot 100 držav.

  Httpool je bil že tretje leto zapored kot razstavljalec prisoten na Webit kongresu. Hkrati je z dvemi seminarji sodeloval v programskem delu konference.

  Več
 • 2013.07.15 Skype.jpg
  Httpool prinaša oglaševanje na Skype-u
  Httpool kot prvi ponudnik oglaševanja na Skypu v Sloveniji, na Hrvaškem ter v Srbiji

  Z julijem je Httpool naznanil ekskluzivno možnost oglaševanja na Skypu, ki ponuja priložnost prisotnosti blagovnih znamk na enem najhitreje rastočih socialnih komunikacijskih omrežij na trgih Slovenije, Hrvaške in Srbije.

  Več
 • 2012.09.10 Httpool Engagement.jpg
  Nov oglasni format Httpool Engagement
  Kako uloviti pozornost spletnih uporabnikov in jo izkoristiti?

  Pridobitev pozornosti potrošnikov v današnjem svetu, zasutem z raznolikimi informacijami in pozivi za direkten odziv na rastočem številu medijev je verjetno največji izziv. Zato je Httpool razvil nov oglasni format Httpool Engagement.

  Več