O nas

V svojo ekipo vabimo asistenta projektov spletnega oglaševanja (m/ž)

join_our_team.jpg

Httpool, največja centralno in vzhodno evropska spletna oglaševalska mreža storitev, na sedežu družbe v Ljubljani, odpira mesto asistenta projektov spletnega oglaševanja.

Študentom odpiramo obzorja v digitalni svet tržne komunikacije

V svoje vrste vabimo študenta komunikologije, tržnega komuniciranja, medijev ali sorodne družboslovne smeri. Od tebe pričakujemo le, da si želiš nabirati izkušnje v spletnem oglaševanju, da si spreten v izražanju, hitro prevzemaš nove tehnologije, se ne ustrašiš izzivov in odgovore najraje iščeš v raziskovanju in analiziranju podatkov.

Priložnost

Kot asistent digitalnih projektov boš aktivno sodeloval v vseh fazah procesa spletnega oglaševanja, s posebnim poudarkom na performančnem oglaševanju.  Ob mentorstvu izkušenih digitalnih specialistov se boš spoznal z najnaprednejšimi tehnološkimi rešitvami za spletno in mobilno oglaševanje, pridobil boš specifična znanja na področju spletne komunikacije in performančnega oglaševanja ter s sodelovanjem na lokalnih in mednarodnih projektih gradil karierne izkušnje in spoznaval dobre prakse.

Odprto mesto študenta-asistenta projektov poteka na sedežu podjetja Httpool d.o.o, Tacenska cesta 26, 1000 Ljubljana.

Če te zanima delo v našem mladem, dinamičnem in mednarodno usmerjenem podjetju, pošlji svojo prijavo in kratek življenjepis do 23.6.2017 na jobs@httpool.si.


Nazaj na medijski kotiček